Anda kenal seseorang yang dah lama berniaga atau masih bekerja, tapi dah lama sangat nak “Back To Basic”, belajar benda asas dalam dunia bisnes ni?

“Aduh! Stressnya. Rasa malas dah nak fikir bisnes semua ni. Tapi, rasa rugi pula kalau nak ‘drop’ bisnes ni”.

“Susahnya nak cari kelas yang ajar benda “basic” dalam bisnes. Nak mula meniaga pun susah.” ☹️

“Aku ni, dah lama bisnes. Tapi cukai pun belum daftar lagi. Pening la.”

Jom “Back To The Basic”! Sertai Trainers’ Week bersama Vira Klid!

Kenapa Anda Kena "Join" Trainers' Week Kali Ini?

Maksima peserta hanya 25 orang je tau. So, anda memang akan dapat perhatian khas dari Trainer.

Kelas ni, memang komunikasi 2 hala dan ada Sesi Tanya dan Jawab. So, anda boleh tanya je apa-apa soalan. Dah tak perlu pening-pening lagi.

Trainer bagi setiap modul merupakan ahli dalam bidang masing-masing. Anda sangat bertuah jika dapat pelajari daripada mereka dengan suasana bilik seminar yang sangat kondusif.

Pelaburan Anda

untuk setiap 1 modul/bengkel

Dapatkan 10% Diskaun

Jika anda pilih 2 modul/bengkel & ke atas

Jadual Trainers' Week

TarikhTajuk BengkelTrainerMasaLokasiPelaburan AndaPendaftaranDaftar Sekarang
13 Mei (Isnin)Personaliti Asas UsahawanBizCoach Ahmad Kamil9.00 am – 1.00 pmVira Klid Training CentreRM 69.00DibukaDaftar Sekarang
14 Mei (Selasa)Vision BoardDr. Azura Hashim 9.00 am – 1.00 pmVira Klid Training CentreRM 69.00DibukaDaftar Sekarang
15 Mei (Rabu)Power Up Your Image (Professional Grooming & Bussiness Ettiqutte)Kareemah Harun9.00 am – 1.00 pmVira Klid Training CentreRM 69.00DibukaDaftar Sekarang
20 Mei (Isnin)Asas Simpan KiraBizCoach Ahmad Kamil9.00 am – 1.00 pmVira Klid Training CentreRM 69.00DibukaDaftar Sekarang
21 Mei (Selasa)Bengkel Mengurus Cukai - BMeCLatiffah Wahid9.00 am – 1.00 pmVira Klid Training CentreRM 69.00DibukaDaftar Sekarang
22 Mei (Rabu)Pengurusan EmosiDaie Fuad 9.00 am – 1.00 pmVira Klid Training CentreRM 69.00DibukaDaftar Sekarang
23 Mei (Khamis)Pengurusan Risiko KewanganDr. Latifah Mohd Ghazali9.00 am – 1.00 pmVira Klid Training CentreRM 69.00DibukaDaftar Sekarang
24 Mei (Jumaat)ELAS - Effective Learning ActivitiesCgu Jinggo8.30 am – 12.30 pmVira Klid Training CentreRM 69.00DibukaDaftar Sekarang

Jangan lepaskan peluang keemasan untuk bersama Trainer yang mantap dan padu!

Daftar sekarang demi masa depan karier anda dalam dunia bisnes yang kian mencabar!